Dagens ridpass

Red först ut Wembley en runda. Skittade över kalhyggena för första gången, och det märks att han nog inte är så van vid det. När jag skulle svänga från vägen in på stigen, tyckte han det var jättekonstigt och ville inte alls lämna den plana grusvägen för att gå rätt in i skogen. :p Till slut var jag tvungen att hoppa av och leda honom bort från vägen, men sen gick det superbra resten av rundan!

När jag kom hem red jag typ 20 min på volten också. Red ett kort markarbetes-pass, samt hoppade ett par låga skutt. Provade rida honom med ett Nova-bett (har skrivit ngra rader om det här). Han gick dock varken bättre eller sämre, så jag tror jag kommer fortsätta ha vanligt tränsbett på honom.


Sen red jag Nocke på volten. Min lillasyster har ridit honom mest på sistånde. Idag kände jag dock att jag ville rida han eftersom jag ska tävla med honom i helgen. Idag var det iaf styrketräning som stod på schemat, så hoppade mycket korta studs. Han var stundtals lite stark, men mestadels kändes han jättefin.

Kommentarer
Postat av: -

vart tävlar du i helgen?

2009-06-09 @ 19:20:02
Postat av: Linn

Wembley ser så fin ut!

2009-06-09 @ 21:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0