Dagens ridpass

Red ut en runda på Wembley. Han var helt orädd och gick fram överallt trots att han aldrig gått där förrut. Äntligen en häst som inte är en fegis (känn dig träffad Ture ;) ) Han gick väldigt bra överlag, trots att han i början var väldigt olycklig över att behöva lämna sin älskade hag-kompis. Han går alltså i nuläget i en ganska liten hage med endast en häst, ett sto, och dom är verkligen hur förälskade som helst!
 
Nu undrar ni säkert varför han inte går i den stora hagen med resten av de 10 hästarna. Dels för att skaderisken är så stor när man släpper ihop så många hästar och att denna risk minskar ju längre hästen står i samma stall och bland annat får samma lukt, dels för att stot behöver sällskap och dels för att Wembley är väääldigt lättfödd och förmodligen skulle se ut som en vandrande tunna om han gick i den stora hagen. Tanken är dock att han ska få flytta ut dit lite senare.

Tillbaka till ridpasset. Red lite på en grusväg samt lite på ängarna. Han gick som sagt bra, även om det ibland blir lite dragkamp i avsaktningarna. Men det blir bättre och bättre ju mer jag lär känna honom!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Ser jättefint ut =)

Om jag också kunde rida dressyr ordentligt ;)

2009-06-01 @ 22:02:12
URL: http://mthilda.blogg.se/
Postat av: Linda

Han är så fin :)

2009-06-01 @ 22:17:47
URL: http://nogg.se/lindaek
Postat av: Anonym

Gud vad fin han är.

Fler bilder på dina hästar!! :D

2009-06-02 @ 00:07:29
Postat av: johanna

jättefiin:D

2009-06-02 @ 06:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0