Tävling med Nocke i Skogslotten

Det var finalen i Elit-allsvenskan igår. Gick direkt in i laget och hoppade alltså en MSVB. Nocke var superfin, men hann inte riktigt upp i en av kombinationerna (räcke,räcke) och rev utsprånget. Men som sagt, rundan kändes jättebra, både utifrån mig och Nocke.

Hoppade även en MSVB efter laget. Blev den första rundan i msv med honom i år där vi inte hade 4 fel. Tyvärr blev det då inte 0 fel, utan 8, men som sagt vi har iallafall spräckt 4-fels perioden. ;) Det gäller att se det positiva i allt vettni, haha. Dock var båda nedslagen vääldigt onödiga, spec det första. Rev nämligen första hindret. Alltid lika irriterande när det händer! Sen rev vi utsprånget i en komb IGEN, så nu blir det hem och hårdträna korta kombinationer. Han har nämligen så stor galopp, så när kombinationerna är lite korta hinner han ibland inte riktigt upp till utsprånget. Annars kändes även denna runda bra, han känns mycket lydigare i allmänhet nu än i början av året.

Hade tänkt ladda upp filmerna, men videokameran ligger ute i bilen och jag orkar verkligen inte gå och hämta den :p laddar upp dom imorrn istället!

Lite bilder kan jag dock bjuda på!








Kommentarer
Postat av: Elin

Ska du vara med och tävla i Strömsholm på pingsttävlingarna ? =))

2009-05-18 @ 11:10:59
URL: http://lundevallll.blogg.se/
Postat av: Mikaela svarar

Elin - Tror det faktiskt =)

2009-05-18 @ 19:49:49
URL: http://tavlingsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0