-



Är väldigt kluven ang hästen jag provred. Den var supertrevlig, ganska mycket jobb kvar med jag fick en härlig känsla när jag hoppade den. Lagom stor, fin modell, lagom gammal (8 år). Har suttit och kollat på videon 100 ggr, och den ser fin ut! Dock så får jag inte den här wow-känslan. Kanske är det omöjligt att hitta en sån häst i vår prisklass? Kanske ska jag tänka mer framåt, om några månader kanske jag kan få just den känslan? Ena sekunden tänker jag: ja visst är det så, den är ju jättefin nu så tänk vad fin den blir efter lite mer jobb, vi köper den! Andra sekunden tänker jag: nej, men vi kanske ska leta vidare ändå, det kan ju finnas någon ännu finare där ute. 

Frågan är: Tycker ni att jag kallt ska vänta på den där wow hästen, eller ska jag inse att jag helt enkelt aldrig kommer att hitta den?

Jag menar, gräset är ju alltid grönare på andra sidan. Kanske hittar jag aldrig den perfekta hästen, utan går isf miste om en jättefin häst. Kanske hittar jag aldrig någon som jag gillar mer än denna. Eller kanske så gör jag det.

Det är många kansken som ni kanske märker... Ah, varför ska det vara så svårt!?! Hur skulle ni tänkt?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag letade i 1 ½ år efter den där wow hästen. Men hittade den aldrig, de var då jag tänkte om och kom på mig själv att jag haft för mycket krav osv. Så tänkte jag tillbaka på alla jag provridit och insåg att jag gjort så många missar. Gått misste om så fina ponnyer! Vi ringde tillbaka till den jag tyckte mest om, (som jag inte haft en tanke på att köpa just då) och den var otroligt nog tillbaka lämnad till ägaren eftersom han inte haft det bra och vi åkte och provred igen. nu har jag haft min ponny i 2 år och vi har kommit Så långt och jag har fått mig en tänkom. Så den där wowhästen måste inte finnas! Jag tycker du ska ta den här, för du har ju positiva tankar om den! :)

2010-03-20 @ 21:20:05
Postat av: Ida

Köp den! Fungerar det inte/ du hittar wow-hästen kan du sälja den, förhoppningsvis har du hunnit med lite så kanske du kan sälja den lite dyrare?

2010-03-20 @ 21:22:46
URL: http://inhast.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag tycker det viktigaste när man tvekar är att försöka lita på magkänslan. Självklart ska det vara logiska delar som funkar, som ålder, utbildning, m.m. Men i slutändan måste du känna efter om du klickade med hästen. Fick ni kontakt? Har man inte det så kan man inte rida en "wow"-runda oavsett om det är en "wow"-häst eller inte =) Det är lite mina tankar i alla fall!

2010-03-20 @ 21:26:06
Postat av: my

Jag tycker du ska köpa den, det skulle jag ha gjort! Om du hittar en häst du gillar så pass mycket och som är "lagom" i storlek, ålder, potential, pris och allt sånt så tycker jag du ska slå till. Det är svårt nog att hitta en sån häst! Om det sen visar sig att den hästen av någon anledning inte var vad du hoppats på (eller om du hittar dröm-hästen ändå) så kommer du troligtvis ändå ha tränat upp den och utvecklat den och kan sälja den med vinst. I sådana fall kanske du kan gå upp en prisklass till i jakt på den där wow-hästen! Usch, nu låter jag alldeles "affärsmässig" men det är vad JAG hade gjort för det låter som om det bara kan vara ett bra köp! ;)

2010-03-20 @ 21:26:37
Postat av: Lina

känner igen mig precis i det där! har letat häst i några månader nu och provat en hel del hästar och suttit i samma tankar som dig efteråt...tills jag provade en häst förra veckan som jag redan innan hade mer eller mindre bestämt mig för att "det inte var nåt för mig" men jag hade fel, väldigt fel. det var verkligen en wow-känsla och det sa "klick". vill ha den bara efter att ha ridit den en gång! men som sagt, skit svårt val... fast jag tror nästan att det måste säga "klick" från början. lycka till!

2010-03-20 @ 21:26:47
URL: http://linaw.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vänta! Jag tror "wowhästen" kommer så småningom. Ha lite is i magen. Lycka till!:)

2010-03-20 @ 21:27:36
Postat av: Josefine

Det är ju ganska svårt att avgöra , men sen kanske man inte får den så kallad wow känslan direkt utan om man köper en häst som man ändå är väldigt intresserad av och som man ser en framtid med så dyker nog wow känslan upp efter ett tag ska du se :) , när allting går framåt och så i träning & tävling :)

2010-03-20 @ 21:30:28
URL: http://hobbyryttaren.webblogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Du har två hästar så jag tycker att du ska vänta. Du är ju inte helt utan häst och då kanske stressar för att hitta någon och då kanske hittar ngn som duger! Men nu när du har två egna redan så är det inte lika bråttom (enligt mig, vet inte vad du tkr (A)) men jag tycker att du ska försöka till en wow häst, kanske är det din chans? :D Goood Luck :D

2010-03-20 @ 21:32:36
URL: http://eeemmmsii.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ska du vänta på wowhästen kan du få vänta föralltid. Varför inte köpa den här och se hur de utvecklas och samtidigt ha ögonen öppna efter nya talanger? Då går du ju iallafall inte miste om något. Hoppas Ture repar sig snart

2010-03-20 @ 21:44:18
URL: http://turnaround.blogg.se/
Postat av: Lisa Härdén

Är du inte säker, stå över. Du kommer hitta din häst! Som du känner dig 100% över. Det finns massor med hästar ute på nätet. Tänk på den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! Och så är det inom allt. Är du oskäker, fortsätt leta ist. Det är du som ska hästen, du ska känna dig bekväm med hästen. Ni ska bilda ett par, en tävlingsindivid. Om du inte är säker, finns det stor chans att du ångrar dig och då står hästen redan i stallet.

2010-03-20 @ 21:54:16
URL: http://lisaharden.blogg.se/
Postat av: johanna

köpköp!

2010-03-20 @ 21:54:53
Postat av: Birgitta

Kände du wow när du provred Ture och Zazou?



Jag kan inte säga att jag kände wow första gången jag provred min häst men jag är 100% säker på att jag inte kunnat hitta någon bättre för mig. NU är hon wow även om hon inte var det de två första gångerna jag provred. Först 3'e gången kände jag att det här är hästen jag ska ha.



Det är givetvis olika från person till person men just wow-känslan tycker jag är svår att fånga under provridning eftersom man inte känner varandra. Visst kan vissa hästar vara roliga att rida och visst kan man känna att nej, vi funkar inte alls ihop men just wow vill bara infinna sig när jag sitter på en häst jag känner.

2010-03-20 @ 22:09:04
Postat av: julia*

Jösses va svårt "/

2010-03-20 @ 22:18:00
URL: http://bockerochhastar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Köp den! :)

2010-03-20 @ 22:20:16
Postat av: linda

Jag tycker du ska vänta. Du ska inte känna dig tvungen till att ta denna, du har ju redan två egna hästar. Eller ja, om nu ture ska vila lite så har du ju zazou men hon har ju kapacitet. Vet ju inte hur hästen är i sättet som du provade nu men ha som någon sa ovan lite is i magen och vänta lite. I annat fall kan ni kanske ta hem denna på prov en månad eller två för att se ifall det verkligen är något.?



Jag kände inget direkt klick när jag provade mitt ungsto men vi beslutade oss för att ta hem henne ändå och när hon väl var hemma hos oss ville jag inte mer. Men nu tror jag väldigt mycket på henne!

2010-03-20 @ 22:24:02
URL: http://winnietall.blogspot.com
Postat av: Jennifer

Tycker det låter som att du tycker om hästen och att du ser en framtid. Är inte det de viktigaste? :) Det är svårt att hitta wow-hästen och ibland omöjligt.

2010-03-20 @ 22:26:07
URL: http://calleojag.blogg.se/
Postat av: Ebba

Köp den! Det skulle jag ha gjort. Man vet inte hur lång tid det kan ta tills man hittar den där wow-hästen! Du letar efter en ny häst, och tycker att den verkar vara det du letar efter. Vad väntar du på? haha. Jag har ingen aning om vilken prisklass ni letar i, men får intrycket av att det inte är en jättesumma(vet inte om jag har fel där) , och jag säger då att du kanske inte hittar en lika bra häst till samma pris?



Tänk såhär: Har det känts "wow" på varje häst du köpt och provridit? Har du varje gång tänkt:"Det var PRECIS detta jag letade efter" ?



Jag tror att det bästa är att känna efter om hästen är det man letar efter. Temperament/pskye/storlek/utbildning/pris/ålder m.m! Om hästen du nu provridit stämmer in på allt det, ja, då är det ju precis den hästen du letar efter? Om en månad eller två när du lärt känna den så kanske du känner "wowet" komma!?



Man kan aldrig vara säker på att fatta rätt beslut när det gäller hästköp. Det kommer alltid att finnas bättre/finare hästar, och det är bara att köra på och hoppas på det bästa! Jag menar, du är en så duktig ryttare att jag tror att du kan få vilken häst som helst att gå långt!



När jag fattar sådana här beslut så får jag ångest efteråt, hur jag än gör, men det löser sig alltid! Man kan inte alltid fatta rätt beslut här i livet, men jag säger såhär: Om hästen är det du letar efter och om magkänslan tycker om den, Köp den! Tveka inte!



Annars så håller jag med personen ovan: Fråga om ni kan ta den på foder i en månad?



Kram på dig! Älskar din blogg :)

2010-03-20 @ 22:36:09
Postat av: Ebba

Köp den! Det skulle jag ha gjort. Man vet inte hur lång tid det kan ta tills man hittar den där wow-hästen! Du letar efter en ny häst, och tycker att den verkar vara det du letar efter. Vad väntar du på? haha. Jag har ingen aning om vilken prisklass ni letar i, men får intrycket av att det inte är en jättesumma(vet inte om jag har fel där) , och jag säger då att du kanske inte hittar en lika bra häst till samma pris?



Tänk såhär: Har det känts "wow" på varje häst du köpt och provridit? Har du varje gång tänkt:"Det var PRECIS detta jag letade efter" ?



Jag tror att det bästa är att känna efter om hästen är det man letar efter. Temperament/pskye/storlek/utbildning/pris/ålder m.m! Om hästen du nu provridit stämmer in på allt det, ja, då är det ju precis den hästen du letar efter? Om en månad eller två när du lärt känna den så kanske du känner "wowet" komma!?



Man kan aldrig vara säker på att fatta rätt beslut när det gäller hästköp. Det kommer alltid att finnas bättre/finare hästar, och det är bara att köra på och hoppas på det bästa! Jag menar, du är en så duktig ryttare att jag tror att du kan få vilken häst som helst att gå långt!



När jag fattar sådana här beslut så får jag ångest efteråt, hur jag än gör, men det löser sig alltid! Man kan inte alltid fatta rätt beslut här i livet, men jag säger såhär: Om hästen är det du letar efter och om magkänslan tycker om den, Köp den! Tveka inte!



Annars så håller jag med personen ovan: Fråga om ni kan ta den på foder i en månad?

2010-03-20 @ 22:36:34
Postat av: Anonym

Som sagt, hur kände du när du provred Zazou och Ture? Känner/tror du att den här hästen kan bli någonting?

Det tar ju tid att lära känna en häst och med tiden kanske du kommer lära dig tycka om den ännu mera.

2010-03-20 @ 22:37:40
Postat av: Johanna

Jag kände inte heller denna wow känsla när jag provred min häst men slog till ändå för det var ett ganska bra pris, men nu efter några månader tillsammans så vill jag inte ha någon annan häst! Han är underbar :D

2010-03-20 @ 22:47:09
Postat av: Johanna

Jag tycker att om det inte känns till 100 % att du vill ha hästen, då ska du vänta och leta vidare :)

2010-03-20 @ 23:45:13
URL: http://johannatorudd.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det beror ju på om du vill att rutan under bilden på dig ska stämma? (Jag är 18år och har TRE!!! hästar jag tävlar banhoppning med .... Den här bloggen..... ;) Mvh A

2010-03-20 @ 23:50:06
Postat av: Rebecka Berntsson

hej hoppas du läser detta, men ja köpte min ponny i augusti, och vi hade vart och tittat¨på några andra innan men det klickade lixom inte, men så var jag iaf och provred den ponny jagköpte (robby) och pappa tyckte det såg jättebra ut och ägarna oxå, men jag tyckte han kändes lite tung.

men vi pratade igeneom det och vi köpte han , det kanske inte ska vara perfekt, då har man ju ingenting att jobba med, tänkte vi... och idag är det verkligen PERFEKT! :D

hoppas detta hjälper dig!

2010-03-21 @ 00:01:43
URL: http://rebeckaberntsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ser ju att många andra har skrivit ungefär precis vad jag tänker skriva men en till åsikt skadar ju inte:)min ena ponny jag köpte fick jag wow-känsla på, det var verkligen henne jag ville ha, hon gick LA i hoppning och FEI i dressyr och var super fin. den hästen jag har nu var det inte riktigt samma känsla, hon var kul o rida men det var inte wow. Men jag köpte henne i alla fall och nu är det mer wow än med min ponny :) Jag och min häst har utvecklats så mycket, det gick inte på ponnyn för att hon var redan så färdig så jag tycker att du ska köpa hästen:)

2010-03-21 @ 00:48:25
Postat av: karin

Jag letade häst i över ett halvår innan jag hittade min:-) & det var verkligen wow från första sec jag såg honom! Är du inte 100% säker så tycker jag du ska vänta, finns så himla många hästar därute... Det gäller bara att hitta dem :)

2010-03-21 @ 06:22:32
URL: http://nogg.se/stallsjoslatt
Postat av: Erika

Såklart din wow-häst finns där ute. Frågan är bara hur länge du vill leta. Vill du inom en snar framtid ut på tävlingsbanorna eller kan du vänta i kanske 1-2 år? DU måste ställa dessa frågorna till dig och väga för och emot ;)

2010-03-21 @ 06:51:11
URL: http://thoressons.blogg.se/
Postat av: jess

Jag hade nog funderat lite närmare på hästens kapacitet, funderat över hur det "kommer" gå på tävlingar om man ser från när du provred den. Vad är hästens svaga sidor? kommer det gå att förbättra dom så att den blir till det du vill?



Om du känner att ni passar ihop, tycker jah att du ska köpa den. du kan alltid sälja den senare, även om det låter hemskt att säga så, så kanske din blivande stjärna väntar där ute? kanske är det just den hästen du provred?

Det är svårt detdär, jag tycker du ska köpa den för du kan alltid sälja den. köper du den inte kanske du aldrig kommer få en så bra häst!

2010-03-21 @ 08:50:57
URL: http://barajessy.blogg.se/
Postat av: louise

Vet en häst vid mig till Salu, dock dyr. 9år sparsamt tävlad p.ga hon blev gravid. Går 120, 130 idag stadigt. Ska starta 140 i sommar,. hoppar kanon, ärlig på hinder. Dock busig, Stegrar osv, men inte för att vara lee.

2010-03-21 @ 09:08:36
URL: http://showjumptraining.blogspot.com/
Postat av: borasryttaren.blogg.se

jag tycker att du ska köpa hästen. Ni kanske blir ett super par sen :) så var det för mig och min häst.

Men om han/hon inte känns bra om du har haft den ett tag kan du ju bara sälja eller byta ut =)

2010-03-21 @ 09:09:55
URL: http://borasryttaren.blogg.se/
Postat av: sarah

Jag skulle nog ha köpt den! Ingen utav de hästar jag köpt har jag åkt och provridit för de funnits på annons, utan de har vart de hästar jag blivit tilldelad typ. Jag fick chansen att provrida dom och säljaren övertalade mamma. Ingen av hästarna gillade jag från första början. Men vi har byggt upp något tillsammans. Jag tror att det ibland kan vara bra att inte ta den hästen som är WOW för än eller har gjort det man ville att den skulle.

2010-03-21 @ 10:47:30
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Satsa på hästen! Oavsett om du senare inser att nej, detta var inte min wow-häst, vad har du fått under tiden? Förmodligen haft en underbar häst och du har ju garanterat utvecklats. Egentligen finns det ingenting att förlora

2010-03-21 @ 12:14:08
Postat av: Elin

Kanske är detta hästen du söker? http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=331398 http://www.youtube.com/watch?v=p1xHaSG2bPc http://www.youtube.com/watch?v=Q-kaJDQ5y10

2010-03-21 @ 13:22:38
Postat av: köp inte

vänta på wow känslan, jag har själv gjort misstaget. och det finns inget mer i världen jag ångrar..

2010-03-21 @ 13:44:03
Postat av: Linnéa

Du har redan två fina hästar, om denna hästen inte är "färdig" så du kan ut med två hästar i de största klasserna medans du jobbar på Z, så tycker jag du ska leta vidare.



När jag provred hästar vid ett tillfälle hade jag provat 5 stycken, och jag gillade 2 riktigt bra men ingen kändes 100%. Jag var dock s åhimla sugen på att få hem min häst, så bestämde mig för att välja en av de 2 jag gillade bäst, och valde den som var mer min modell och typ av häst men som hade lite mindre erfarenhet än jag eg ville.



Hade så gott som bestämt mig och börjat planera själva köpet när jag snubblade över en annons som verkade vara för bra för att vara sann -jag läste om min WOW häst i annonsen... Tänkte att det är ju värt ett försök även om jag inte vågade hoppas. Men jag blev inte besviken, och idag äger jag den hästen jag alltid drömt om att ha.



Fortsätt leta, du kommer hitta din wow-häst, du behöver inte "nöja dig" med någon som känns bra men inte helt rätt. Det är tråkigt att leta land och rike runt, men det är värt det tillslut, jag lovar!

2010-03-21 @ 13:44:07
Postat av: Carolin Rosman

Gå på magkänsla, du har ju redan Ture som är en "wow" häst enligt mig! Om du inser att de inte är rätt häst så är de väll bara att sälja den!

2010-03-21 @ 14:26:46
URL: http://fotografrosman.webs.com
Postat av: Anonym

Om du litar på dig själv att du kan göra den till den hästen du känner där det skulle kunna bli och att ni kommer fungera tillsammans så varför inte?? Tror inte att wow hästen finns tror bara att det är kemi det handlar om... Jag hade definitivt INTE en wow känsla när jag provred min häst, tyckte mest han hade jätte fina ögon, var jätte snäll och hade grym rutin för sin ringa ålder! Men det kanske är det som är wow jag vet inte....

2010-03-21 @ 15:04:36
Postat av: Charlotte

Jag rider fortfarande ponny men vi bestämde oss för att börja kika på stora hästar, eftersom vi tänkte att det kunde ta tid, det är nyttigt att jämföra lite och så.

Sagt och gjort. Vi åkte till en tjej som hade två hästar till salu, för att kolla på ett äldre, rutinerat sto. Jag provred men det kändes inte alls som att vi passade ihop.

Eftersom jag haft mycket ungponnyer ville jag gärna ha en rutinerad första stora häst, så var lite tveksam till att ens provrida deras andra, en femåring. Men jag gjorde det, och det sa klick. Det var wow-känsla ut i fingertopparna och jag hittade min drömhäst! Nu ska vi snart köpa honom :)



Vart jag ville komma var att jag tror att det finns en wow-häst till alla, om man har is i magen. Men samtidigt behöver man inte känna en wow-känsla de första gångerna för att det ska bli jättebra. Tycker det handlar mer om din magkänsla i ett sådant här läge, och hur bråttom du har osv :)

2010-03-21 @ 15:29:11
Postat av: Emma

om jag inte hade känt det där lilla extra för hästen, som jag vet att du gör speciellt för ture och zazou, hade jag inte köpt hästen. det är klart att det dyker upp en häst som du känner att du bara måste ha. leta vidare. :)

2010-03-21 @ 15:49:14
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Johanna

om du måste tänka sååå mycket så e de nog inte rätt häst...tror man känner de ganska snabbt om de e rätt eller ej



lycka till

2010-03-21 @ 16:54:17
Postat av: Denise

Jag tror att man känner när det är rätt :)

2010-03-21 @ 17:27:35
URL: http://denisemarklund.blogg.se/
Postat av: Ebba

Chansa och köp hästen!

Svårt att få den där wow-känslan tror jag.. men den kommer nog! :)

2010-03-21 @ 17:29:12
URL: http://ebbaajohansson.blogg.se/
Postat av: Marre

Jag tycker att det beror på vad du ska ha den till,om du ska ha den som tävlingshäst upp i klasserna eller ska du ha för att sälja?



När jag skulle köpa storhäst så provade jag flera "fina" hästar, bra stam, bra gångarter och bra resultat, men fick aldrig den här "woow" kännslan. Jag beslutade mig för att inte köpa någon av hästana utan att vänta.



När jag senare var nere hos min tränare så hittade jag hästen som gav mig den där kännslan. Han var såå mycket mer omusklad och hade såå mycket mindre utbildning än någon av hästarna som jag tidigare hade provat. Jag visste inte ens om han skulle bli någonting. Dock köpte jag honom på kännslan och jag har inte ångrat mig 1 sekund.



Jag är väldigt glad över att jag väntade på rätt häst, men kanske är rätt häst inte den man förväntar sig att det ska vara?. Utan jag tycker du ska fundera både 2 och 3 gånger hur viktig den där woow kännslan är för dig när du rider :)

2010-03-21 @ 18:06:46
URL: http://clarquists.blogg.se/
Postat av: matilda

WOW-hästen finns jag lovar! va skitnära att göra som du håller på att göra nu men hade otroligt nog is i magen fast det kändes hopplöst. och helt plötsligt så stod hon där, DRÖMHÄSTEN. åh, det va verkligen värt att vänta, gör de du me du har ju 2 skitfina hästar sålänge! jag är såå himla tacksam att jag gjorde som jag gjorde, sitter bara och ler när jag rider min häst nu, så snäälla vänta. de kan bli så bra! :D

2010-03-21 @ 18:20:23
Postat av: michaela

jag tror självklart att man kan hitta sin "wow"häst bara man letar. om det nu är den känslan till hästen det är du vill ha så tkr jag att du ska leta vidare. Men om du känner att ni fortfarande klickade på något sätt, så kan du ju utveckla henne/honom till att bli "wow"hästen. den kanske är som en oslipad diamant. jag tkr att du ska satsa. lycka till :)

2010-03-21 @ 18:26:20
Postat av: Helena

Wow-hästen finns där ute! Jag har hittat två stycken i mitt liv och ofta är de en slump att man ens hittar dom. Om du inte känner "wow" om den här hästen så tycker jag du ska vänta. Om de är så att du vill köpa en häst som du vill ha några år och rida stora klasser med då måste de verkligen klicka om de ska bli 100 % roligt tror jag! :)

2010-03-21 @ 19:42:21
Postat av: Alva

Jättebra hästblogg :)

Jag har haft två stycken ponnysar, en otroligt lugn och stabil häst som gjorde det den skulle, men som jag aldrig fick bra kontakt med och därför sålde. Nu har jag världens bästa kompis som är sååå otroligt speciell för mig. Men... Hon passar inte för det jag vill göra. Jag har bestämt mig för att tävla och hon vill inte det. Jag stirrade mig blind på wowkänslan som jag kände när jag provred, trots att jag blev varnad om att det var otroligt speciellt att hon hoppade så bra och inte stannade... Jag har gjort samma fel två gånger i rad- jag har inte köpt en häst jag passar bra ihop med. Om man hittar en häst som passar för det man vill använda den till och som man tycker om så behövs ingen wow-känsla. Det kommer vara jäkligt kul ändå.

Hade varit roligt att veta hur du bestämt dig för att göra? Mycket fram och tillbaka här på kommentarerna ;)

Ha det så bra!

2010-03-22 @ 17:40:11
URL: http://shallala.blogg.se/
Postat av: Ida A

Jag tycker det viktigaste är kemin, trivs du ihop med hästen? Var den kul att rida? Känns det som nånting för dig. När vi åkte och kollade på min nuvarande häst var det mest för att den stod nära och verkade trevlig, men redan när jag hälsade på honom i stallet var det som om nånting "klickade". han var inte hoppad på över ett år vid tillfället så han var lite smågalenm så jag tvekade en del innan jag bestämde mig, men jag har inte ångrat mig efter det :)

2010-03-25 @ 22:09:19
Postat av: Rebecka

Är du minsta osäker skulle jag inte ha köpt den. För wow-hästen finns, någon stans i vårt avlånga land. Och antagligen utomlands också ;)

2010-03-27 @ 00:09:12
URL: http://stallsnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0