duktig lizza!

Åkte upp till hemmaklubbens utebana en sväng idag för att Lizza skulle få lite miljöträning. Jag tror nämligen inte att dom förra ägarna åkt runt så mycket med henne, för hon blir lite stissig på nya platser. Hoppade iaf lite grann också. Det var massor av titthinder framme, och även en grävd vattengrav - perfekt! Lizza var så duktig, hoppade alla titthinder utan att tveka. Även vattengraven skuttade hon över lätt som en plätt! Känns redan som om vi tagit ett kliv frammåt faktiskt!



Runt 90 cm hög bana


Har sett att jag fått lite frågor, hade därför tänkt berätta lite mer om henne:

Lizza är i grund och botten en polsk import. Stammen och rasen vet vi inte - det står inget i passet och hennes förra ägare har ingen aning. Vi mätte henne idag, och hon är drygt 146 cm i mankhöd.

Innan jag fick henne har hon varit utlånad till en tjej som, om jag förstått rätt, endas tävlat någon LD, LC. Det känns inte som om dom åkt runt så mycket med henne, för hon är som sagt fortfarande lite spänd i nya miljöer. Men det försvinner förmodligen ju mer nya miljöer hon stöter på.

Hon är supersnäll och väldigt pigg och arbetsvillig, och jag har hittils inte märkt ens en antydan till tjurig stoighet. Hon verkar lättlärd och alert, helt enkelt jättegullig på alla sätt och vis! Målen med henne är att tävla LA under sommaren/hösten för att sedan sälja henne vidare.

Är det något mer ni undrar om henne får ni väl fråga =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Det ser inte alls svårt ut för henne, ser inte ut som om hon tar i alls! ;)

2009-07-01 @ 22:34:34
URL: http://nogg.se/lindaek
Postat av: Danijela - fotoblogg

Hur lång är du? :)

2009-07-01 @ 22:44:07
URL: http://danijelaandric.blogg.se/
Postat av: malin.c

va kul att det känns bra med henne :)

men du, kan inte du skriva lite om olika stigbyglar,

vilka du tex tycker är bäst och snyggast? skulle vara intressant :D finns så många olika nu, så skulle vilja veta lite :D UNDEEEERBAR BLOGG, man blir verkligen inspirerad, och AVUNDSJUK!:D haha.

2009-07-01 @ 23:26:34
Postat av: anna

har du tränat dej på att lägga hästen rätt på hinder? isåfall hur? skulle inte vara kul och komma fel på ett 1,50 hinder? tycker inte du de? :p

2009-07-02 @ 00:08:50
Postat av: Emma Fors

Så skönt att se någon som lägger ner så mycket själ i sina hästar, och du är så lugn och fin i din ridning, du är verkligen en sån tjej som många små tjejer borde ha som förebild! :)

mvh

2009-07-02 @ 14:04:06
URL: http://emma-linnea.devote.se
Postat av: Hanna P

hon verkar vara en riktig sötnos :)

2009-07-02 @ 17:17:36
URL: http://www.hannapersson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0