Tävling i Falun

Vi åkte på en regional tävling i Falun idag. Ulanda måste verkligen också få komma ut lite nu så hon kommer upp till samma nivå som Ture, eller iaf så dom kan åka på samma tävlingar i framtiden. Hon har ju inte riktigt varit redo för de största tävlingarna, så hon har kommit lite i andra hand ett tag.
Det var egentligen tänkt att Tessa skulle följa med också, men hon har oturligt nog råkat ut för en vrickning, så det fick bli Ture ist. Det är nog ganska skönt för Ture att hoppa en sådan här "enkel" klass utan ngra större krav, spec som första tävling efter Scandinavium där han var så duktig!


Ulanda
Klass - 120 bed. A:0/A:0   
Resultat - 0,4 fel.

Hon var jättefin och lugn i grunden och det kändes som hon fick fina språng. Sen ju längre banan gick, ju mer spänd och pigg blev hon, vilket resulterade i att sprången också blev sämre och inte alls lika avslappnade. I omg rev hon andra räcket i en komb med två räcken och ett galoppsprång emellan. Jag blev lite stark i handen iom att hon blev stark, så hon tappade bakbenen. Är trots allt nöjd, målet för idag var en nolla i 120 för att kvala till 130. Har bara tävlat henne två ggr förut och det här var absolut den bästa rundan!




Ture
Klass - 130 bed. A:0/A   
Resultat - 0 fel, 2:a

Ture var jättefin, han känns så himla lydig, mjuk och avslappnad, spec efter att man har ridit Ulanda :p Skuttade runt 130 med noll fel. Det känns verkligen bara som skutt när man hoppar honom, iaf när det är såhär lågt. En av de första gångerna jag verkligen satsade på att rida fort. Förut har han alltid blivit så osäker när man vänt upp snävt, så jag har tagit dom mellanlånga vägarna ist för de kortaste. Nu kände jag dock att han var redo för lite snabbare vägar, han litar på mig och har känts väldigt med på noterna på sista tiden. Fick till en jättebra runda som kändes väldigt enkel och okomplicerad trots att det gick relativt snabbt. Det räckte iaf till en andraplats =)


Kommentarer
Postat av: sofie

duktiga ni är :)

grattis!

2009-03-15 @ 09:33:58
URL: http://sofieburman.blogg.se/
Postat av: jessica

grattis vännen!<3

ni är så duktiga:)

2009-03-15 @ 10:38:29
URL: http://jjessicaharaldsson.blogg.se/
Postat av: Josse

Grattis du är bäst Mickis! :D <3

2009-03-15 @ 11:38:12
Postat av: mikeliii

va duktig du o hästarna är :D grattis!

och du skriver så bra och man blir liksom

intresserad av att läsa :D

2009-03-15 @ 18:42:15
URL: http://charliies.blogg.se/mikaelahoglund
Postat av: Mikaela

Svar: Tack allihopa vad gulliga ni är! =)

2009-03-15 @ 19:32:50
URL: http://tavlingsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0