UTRUSTNING

En del har frågat mig om handtagen, ifall de är bra osv. Dom är godkända att använda på tävling och fungerar bra på i princip alla sorters tyglar. Såg att en läsare hade problem med att dom gled.. När jag skulle prova dom första gången så hade jag ett par gummityglar utan något läder i gummin (hoppas ni fattar vad jag menar:p) och då gled dom iväg. Nu har jag ett par tjockare gummityglar med läder i och då sitter dom som ett smäck. Det är dessutom jätte enkelt att flytta på dom ifall man vill ha en lite längre/kortare tygel.

När jag ändå är inne lite på utrustningsfronten så tänkte jag passa på att berätta vad jag har för sadel. Jag har en Prestige Meredith och enligt mig är den hur skön som helst. Den är verkligen jätte mjuk och man kommer desutom väldigt nära hästen. Jag köpte den begagnad för ca två år sedan och det ångrar jag inte! Den ligger bra på nästan alla hästar, helst med lite manke, så Qulan som är lite mer spolformad kommer nog få ha en annan sadel.


Min älskade sadel. Den ser iaf ganska välanvänd ut. :p

Kommentarer
Postat av: Anonym

min syster har en sån sadel, hur skön som helst! tänkte passa på och fråga en sak också, jag ska köpa nya stövlar och har lite beslutsångest över ifall jag ska ha "vanliga" läderridstövlar eller tretorn, vilka föredrar du?

2010-03-11 @ 23:40:31
Postat av: Anonym

Har du bara en sadel?

2010-03-12 @ 10:58:18
Postat av: Lamia

Har du bara en sadel till flera hästar? :O

2010-03-12 @ 17:12:56
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Ronja

Åh vad kul att se att du har en sådan sadel! Jag har en sådan på min D-ponny nu, köpte den begagnad för 1,5 vecka sedan och är verkligen huuuur nöjd som helst!! Han är vääääkdigt bred och har nästan ingen manke, men tro det eller ej, den ligger som en smäck på han!! :D haha

En riktigt bra sadel måste jag säga! :D

2010-03-12 @ 20:41:46
URL: http://rovardottiir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0