Dagen och gårdagens ridpass

Igår gick jag bara en promenad med Zazou. Iom att jag fortfarande inte vet vilket bett jag ska hoppa Lito på så hoppade jag honom några språng på d-ringsbettet med kopparringar (som jag har i markarbetet). Det kändes dock inte så bra då han blev lite för stark och lång.



Idag hade jag tänkt prova ytterligare ett bett, men han hade ett litet sår på benet och var lite svullen där, så gick bara en promenad. Smörjde in med isbalsam också. Imorgon är det ju tänkt att vi ska tävla, så hoppas verkligen det ser bra ut imorrn! Han var inge halt eller nåt sånt, så det är förhoppningsvis inget allvarligt alls.

Zazou red jag på volten idag. Det käns verkligen som om vi har fått ett bakslag i markarbetet för tillfället. Innan har det bara kännts som om hon utvecklats för varje ridpass, men nu känns det som om vi tagit ett steg tillbaka igen. Hon är spänd och springig. Tror det är för att jag kräver lite mer av henne nu. Så fort man tillåter henne att trava på i ett lite högre tempo slappnar hon av och söker sig neråt, men så fort man ska trava långsamt så blir hon springig och spänd. Idag blev det inte bättre av att det stod massa nya läskiga hinder på volten, så hon smög runt där som en orm i början. Aja, i slutet kändes det iaf okej.


Kommentarer
Postat av: Anonym

kommer det någon film från hoppningen? :)

2010-05-08 @ 22:02:14
Postat av: Anonym

frågestund på bloggen!

2010-05-09 @ 18:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0