Första ridpasset

Idag red jag på Luna för första gången. Måste säga att jag blev positivt överraskad, hon kändes jättefin. Red visserligen inget komplicerat ridpass, skrittade och travade lite bara, men det lilla vi gjorde kändes jättebra! Hon var mjuk i munnen, lyhörd för skänklarna och lagom pigg.

Dessutom verkar hon ha ett väldigt bra huvud, för trots att hon nog inte blivit riden på 1-2 veckor, plus att det var halvt snöstorm, så var hon inge hispig alls och helt orädd. Det är så skönt med såna coola hästar!

Denna hals ska vi allt försöka bygga upp liteSitter o kollar på hoppning från London på...

img_1155 (MMS)

Sitter o kollar på hoppning från London på tv. Blev lite förvånad när Luciana Diniz kom in utan träns på sin häst As-taro. Hon hade liksom bara ett bett i munnen och nån rem under käken. Första ggn jag sett ngt sånt, coolt!


Baloun "Luna"

Nu står hon hemma i stallet :) Hon verkar supergullig och snäll! Utseendemässigt är hon kanske inte världens snyggaste, men det beror nog mycket på att hon är väldigt tunn, så med lite mat och lite mer muskler på rätt ställen så kan hon nog bli riktigt fin i kroppen! Hon är ädel och långbent, ca 170 i mankhöjd tror jag. Född 2003 och e. Baloubet du Rouet - Senang hati (ngn som vet ngt om den hingsten?).

Det är en kille på Irland som äger henne, och tanken att jag ska ha henne i några månader, för att sedan sälja henne. Jag tycker det är så himla roligt att ha nya hästar och ha lite ruljans i stallet, och då är det perfekt att ha en häst för försäljning såhär ibland om man inte har råd att köpa fler egna hästar. Ska bli såå spännande att prova rida henne imorgon :D

På den här bilden såg hon ju ganska maffig ut :p

ExcitedFick ett MMS idag att denna flicka precis anlänt till Sverige. Och gissa vad? På lördag kommer hon hem till vår gård :D

Blir väldigt spännande då jag aldrig sett henne i verkligheten, utan bara på några små filmsnuttar. Vet inte ens vad hon heter om jag ska vara ärlig. Tror det är typ "Baloune" eller ngt liknande, vilket nog stämmer ganska bra eftersom hon är e. Baloubet du Rouet.

Berättar mer om henne i helgen, då har jag förmodligen lite bättre bilder också :)

Baloubet och Rodrigo


Snösnösnö

Heej!

Här borta rullar allt på som det ska :) Alla hästar är pigga och glada, de verkar ha gott om energi trots kylan (framförallt Lito. Ture med för den delen. Ah okej, Zazou också faktiskt :p). Alla tre är ovanligt pigga just helt enkelt! Roligt, även om dom kanske är lite för pigga ibland... Pga att underlaget på volten inte är det bästa kan jag inte riktigt jobba dom ordenligt där heller, utan det blir mest uteritter. Det blir lite vintervila och mest hålla-igång-ridning nu helt enkelt. 

Det händer inte mycket på varken hopptränings- eller tävlingsfronten, så det är därför det inte blivit så mkt uppdatering på sistånde. Känns liksom inte som om jag har så mycket intressant att berätta. Är övertygad om att jag kommer skriva mer här när vinteruppehållet är över tävlingssäsongen kommer igång igen :)  Och kanske händer det ngt spännande i nästa vecka, men bara kanske. Isf skriver jag det då ;)

Förövrigt så är det ganska många som undrat vad jag gör just nu utöver hästarna. Jag jobbar lite varje dag på Häst & Sportresor, och jag har även precis börjat jobba lite i en klädaffär. Dessutom har jag kommit in i världens träningsflow (hoppas det håller i sig denna gång). Den senaste månaden har jag varit på friskis typ 4-5-6 ggr i veckan och gymmat eller kört något pass. Känner mig jätteduktig, dessutom är det riktigt roligt eftersom jag tränar med en kompis :) Det kan jag verkligen rekommendera, för då blir det liksom av! Annars då... Snart ska jag till Åre med ngra kompisar, ska bli huuur kul som helst! Sen ska jag ner till Helsingborg över nyår på Zettermans fest. Var på den förra året och det var superroligt, så ser verkligen fram emot det i år med.

Vet inte vad jag mer ska skriva... Kan lägga in lite bilder:

En nyklippt Zazou innan all snö hade kommitTure låg och vilade en dag när jag skulle hämta honom i hagen, och ville hellre kela lite än att ge sig ut på en ridtur, haha


Jag och killarna ute på promenad för ett tag sen. Det här känns typ som sommar nu ju!


Nu för tiden är det såhär kallt istället :(

 

Mysig uteritt


Det var lite uppdatering det iaf! Hoppas ni har det jättebra allihopa!

RSS 2.0