Dagens ridpass

Har precis kommit in från en lång skogstur med Ture. Rundan som jag red består först av en snutt asfalt, sen en grusväg, sen några ängar och sen en ganska lång bit i skogen. Hade faktiskt tänkt skapa en ny kategori som ska heta "rundorna" eller något sådant, där jag beskriver varje runda med i detalj, och sen lite bilder och sånt också.


Men i alla fall, Ture gick bra. Han kanske kändes lite trött. Han har nämligen gått ute hela natten idag. Vi tvättade stallet igår med högtryckstvätt och grejer, så först ska det torka, och sen ska mamma måla, och inte förrän målarfärgen har torkat kan vi ställa in hästarna igen...

Idag ska jag dock på träningsläger. Tar med mig Wembley idag, och så tänkte jag att Ture får gå ute en natt till här hemma, men sen får han också komma imorgon så att han får stå inne. Jag vill helst inte att han ska gå ute hela den här veckan, jag ska ju tävla i helgen.

Kommentarer
Postat av: Annah

Lycka till! Hoppas allt går bra för er!

Kram

2009-06-23 @ 01:00:32
URL: http://flersam.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul att du har mycket bilder i din blogg :)

2009-06-24 @ 08:59:04
URL: http://newtonochjag.blogg.se/
Postat av: Sabina

SV: Tack, alla sakerna fungerar också jättebra!



Såg att du kanske skulle köpa Lizett, min moster, kusin och kompis var där samtidigt som dig och provred henne :) Hon verkar vara superfin!

2009-06-24 @ 15:27:49
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0