Dagens ridpass

Zazou fick gå ett litet pass på volten. Om passen igår och i förrgår var två steg framåt, så var det här ett steg tillbaka. I början var hon så pigg, okoncenterad och spänd att hon bokstavligen talat var rädd för sin egen skugga. Det i kombination med att det var två dm snö på hela volten (vilket iof borde vara ett ganska bra underlag, men hon har varken snösulor eller broddar på sig) gjorde att detta pass blev ett sådant pass då man helt enkelt fick acceptera att det inte gick att få igenom saker och ting ordentligt. Gled mest runt lite och försökte få henne avslappnad. Blev bara några varv i trav, och där blev jag aldrig helt nöjd, men hon halkade lite så det var ingen idé. Men i skritten gick hon riktigt fint i slutet! Gjorde mycket sidförande hjälper och halter, då lyssnade hon bra! Nu börjar säsongen då man verkligen, verkligen (!) önskar att man hade ett ridhus! Ska höra med mamma om vi kan åka till ett ganska närliggande ridhus imorrn, hoppas det!

Tures hovböld har börjat öppna upp sig. Veterinären var här idag och kollade på det, men behövde inte göra ngt iom att det som sagt hade öppnat upp sig av sig själv. Skönt att det inte var något allvarligt iaf! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt sjukt att du inte har broddar eller snösnular på henne när det är snö ute. Det är ju livsfarligt både i hagen och att du rider är ju inte klokt.. Hon kan ju bryta benen....

2009-12-15 @ 20:16:12
Postat av: Sofia

Det är segt det där när man tycker att det går bra och så nästa dag fungerar ingenting alls. Men det måste väl gå dåligt ibland så man uppskattar när det går bra ;)

Hoppas Ture blir bra så fort som möjligt!

2009-12-15 @ 20:28:47
URL: http://eliinsofiia.webblogg.se/
Postat av: S

Såg att du letade häst, den här har jag sett IRL på tävling, den är verkligen sjuuuuukt fin. Står dock i norr, men fördelen är att desto högre upp fina hästar står desto billigare är dom :) (Den heter Alure om jag inte minns fel) Din blogg är super!



Kolla annonsen: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=296211

2009-12-15 @ 20:42:08
Postat av: Johanna

Haha, du har börjat de tre senaste inläggen med samma mening^^

2009-12-15 @ 21:22:44
Postat av: Mikaela svarar

Anonym - Det började ju snöa igår, så det har varit lite svårt att hinna få på både snösulor och skor med broddhål!?! Vad tycker du jag ska göra, låsa in henne i stallet? :p



Sofia - Ja det är verkligen inge roligt :p Men man måste ju ha lite "bakslag" ibland också!



S - Tack för tipset, ska kika på den :)



Johanna - Oj, såg det nu :S borde ändra det! :P

2009-12-15 @ 21:40:07
URL: http://tavlingsryttaren.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Bryta benen, herregud, vilka hästar har anonym egentligen? Bryter dom benen i hagen då också eller? :P Fjantigt.

2009-12-15 @ 22:02:18
URL: http://linneaberghall.devote.se/
Postat av: Johanna

Men gud vad folk ska klanka ned på saker hela tiden! Syftar på Anonym. Man kan inte förutspå vädret.



Vad skönt att höra att hovbölden börjar fixa sig nu! Min häst hade hovböld för något år sedan men den fick hovslagaren skära upp och tömma, sen blev hon helt bra igen!



Vilket stall står dina hästar i eller har du eget stall? :)



2009-12-17 @ 09:46:42
URL: http://zawilca.blogg.se/
Postat av: emelie

nee gud vilken gullig häst!! <3

ps jätte fin blogg

2009-12-17 @ 21:45:33
URL: http://eblomkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0