Kom precis hem från träningen

Ture
Hopptränade som sagt Ture. Han var hur fin som helst i början. Började med en ganska okomplicerad övning som jag tycker var väldigt bra, och dessutom enkel att bygga upp hemma. Det stog tre kryss längst medellinjen. Sedan skulle man hoppa första krysset, göra en volt till vänster, hoppa samma kryss, göra samma volt till vänster, hoppa samma kryss, fortsätta på 4 galoppsprång fram till nästa, göra en volt till höger 2 ggr + hoppa krysset och sen göra samma sak på sista krysset som man gjorde på första. Efter att man gjort det några gånger är det bara att vända på steken och göra samma sak åt andra hållet. Är kanske inte så jättebra på att förklara, hoppas ni fattar!

Förtydligar lite med en bild:

I slutet av träningen blev han dock lite tjafsig, tror jag blev lite hård i handen. Vi skulle nämligen hoppa tre oxrar i ett högt tempo, samtidigt som vi skulle göra ganska snäva svängar. Han blev då lite stark, vilket ledde till att jag blev stark i handen. Men till sist gick även det bra, och han hoppade fint!






Ulanda
Egentligen skulle jag ju inte hoppa så mycket med Ulanda, men jag tog några språng ändå. Kändes faktiskt som om hon behövde det. Började med kryssövningen och hade då graman. Hon har en tendens att hoppa med lite högt huvud, vill gärna försöka träna bort det. Tog några högre språng sen, och då tog jag självklart av den. Hon fick jobba ordentligt idag, vilket jag tror var nyttigt för henne. En riktig genomkörare lagom till tävlingen på söndag. Imorgon ska jag endast ta en lugn uteritt så hon inte får träningsverk bara!






Håller på att fixa lite med filmerna, bla ta bort ljudet från en film (mamma säger lite roliga saker haha) men det går så himla segt! Kommer förmodligen ta flera timmar. Så får se om jag hinner lägga in dom här ikväll, annars kommer dom imorrn!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vad roligt! Den övningen måste jag också pröva:)

2009-03-20 @ 12:25:50
Postat av: Anonym

Snygga pollar!

2009-03-20 @ 20:46:56
Postat av: Frida

Den övningen brukar jag göra i dressyren fast utan hinder då da men ändå samma upplägg :)

2009-03-20 @ 21:28:19
URL: http://fridieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0