Wembley är luftsprutad

Idag var kiropraktorn här med sin maskin. Såg att ett par kommenterat att den maskinen kunde vara skadlig, men den verkade och såg väldigt harmlös ut så det ända jag är tveksam om är om den fungerar över huvud taget. Det var som en stor låda med en slang (ungefär som en vattenslang) som sprutade luft. Så kiropraktorn stod och sprutade där ett tag, och sen var det klart. Får se om det fungerar som sagt :p Han ska komma tillbaka imorgon samt på fredag och spruta lite mer, och sen ska Wembley tydligen vara frisk. Har alltid varit väldigt tveksam inför sådana här "hokuspokus" metoder, så det blir väldigt spännande att se vad som händer!


Allt jag vill är att han ska bli frisk!

Kommentarer
Postat av: Hanna P

jag håller tummarna!

2009-09-15 @ 23:52:40
URL: http://www.hannapersson.com
Postat av: Carro

Såna metoder som man inte fattar kan hjälpa, ska tydligen på något sätt kunna hjälpa. Jag är också lite emot sånt, men det är ju alltid värt ett försök.

2009-09-16 @ 04:59:59
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag litar på kiropraktor Micke, han kommer kunna fixa Wembley :)

2009-09-16 @ 09:09:11
URL: http://jennniferhubinette.blogg.se/
Postat av: Alice

Vad är det för åkomma wembley har behandlats för?

Vi håller tummarna för att han ska bli frisk!

2009-09-16 @ 17:20:54
URL: http://racitracy.blogg.se/
Postat av: Sandra från Västerås

Hej Mikaela! Jag har haft ut "hokus pokus" metoder till min häst när hon var blockhalt. Detta kalldades "Chronopati" Efter tre behandlingar av detta, (som jag aldrig trodde skulle funka) Var hon helt återställd hela kroppen såg annorlunda ut och hon kunde äntligen röra sig. Ingen vetrinär visste var det var. Jag håller på dessa hokus pokus metoder för jag vet att detfunkar. http://www.chronopatikliniken.se/ Där har du sidan till detta behandlingssätt! Tipsar dig verklighen!! Kram Sandra :)

2009-09-16 @ 19:29:02
URL: http://sandraellenor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0