Rolig helg

Nu är vi hemma från Göteborg Horse Show. Eller var hemma i måndags, menmen. Som vanligt var det hur roligt som helst! :) Massa trevligt folk, jättemånga fina rundor, duktiga ryttare och fantastiska hästar, samt typ hela utbudet av hästshopping samlat på ett och samma ställe. Det kan ju egentligen inte bli så mycket bättre haha. Det som skulle kunna varit bättre var mitt fotograferande, tog typ inga bilder alls :( Not good, not good...

Man kan ju inte skriva ett inlägg om årets Göteborg Horse Show utan att nämna Angelica Augustsson. Snacka om att en ny stjärna är född! Första gången hon startar en världscuphoppning och så går hon in och vinner. Helt otroligt! Det såg inte direkt ut att vara tur heller, trots att det gick så pass fort i omhoppningen såg det väldigt stabilt och säkert ut. Även Douglas gjorde ju en otrolig prestation, 0:a i grunden men tyvärr 4 fel i omhoppningen.

Tycker det är så himla roligt att Sverige har så pass många nya, unga, lovande ryttare. Tänk vårt landslag om några år, det känns som om det kommer vara hur bra som helst!







Shoppningmässigt då. Köpte faktiskt bara en sak - en vårjacka. Börjar tröttna lite på mina Kingslandjackor, så denna gång blev det en klassisk, kort, mörkblå jacka med skärp i midjan. 600 kostade den. Jättefin!


Över till något helt annat. Igår hopptränade jag Zazou, och gud vad fin hon var! Verkligen superduktig. Helt klart den bästa hoppträningen i år! Håller på och klipper ihop en video, lägger nog in den imorgon :)

Sen idag var vi, jag på Zazou och mamma på Ture, iväg till ett ridhus i närheten och hoppade lite tittiga hinder. Jättelåga och tydligen jätteläskiga, men efter några språng slappnade Zazou av.


Kommentarer
Postat av: fanny

såg dig ett par gånger första gången jag såg dig i verkligheten utan häst du är verkligen supper fin! och vill baa säga att jag saknar verkligen din blogg! om du fattar;)

2011-03-02 @ 19:59:09
Postat av: Anonym

Varför känns de som om du inte lägger lika mycket tid med träningar och sånt på litograf och ture som du gör med zazou? Satsar du mer på henne?

2011-03-02 @ 20:25:55
Postat av: Clara Diab

jag börjar också tröttna lite på att alla ska gå i samma saker, kingsland osv .. kan inte du lägga ut en bild på den ? :)

2011-03-02 @ 21:04:33
URL: http://hasttrend.devote.se
Postat av: wilma

angelica var verkligen grym :D

2011-03-03 @ 16:28:24
URL: http://oliviaochwilma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja helt SJUKT att hon vann! Verkligen värd det! Det MÅSTE ju vara Angelica som vinner Rolex One to watch i februari, om den förra som vann "bara" hade avancerat ca 50 platser på världsrankningen, och Angelica tog ju typ 250 platser med sin vinst!

2011-03-04 @ 23:55:42
Postat av: Fredrik

Kul att det är fler som tycker Kingsland blivit lite tjatigt ;)

2011-03-10 @ 19:12:40
URL: http://www.arsta-runstenssr.se/blogg
Postat av: Emelie Williamsson

Älskar Douglas! <3

2011-03-21 @ 20:49:58
URL: http://norrakullenstall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0